Продуктов каталогАйфеловата кула, облечена в японски светлини с мултимедийни проектори Panasonic

23 Ноември 2018 г.
Дни на Япония 2018 г. Франция празнува Япония
Дипломатическите отношения между Япония и Франция започват преди 160 години. Десет години по-късно, през 1868 г., Япония навлиза в периода Meiji, в който се отваря на запад.
Културният сезон "Язовизи 2018: резониращи души" е празник на този юбилей, а пъстра програма от културни и художествени събития се провеждз от юли 2018 до февруари 2019 г. в Париж и района около Париж. Всеки аспект на японската култура е разкрит: филм, музика, живопис, рисуване и храна.
По повод японските дни 2018 г. Айфеловата кула ще бъде украсена за първи път с изображения от Япония от двама световноизвестни дизайнери на осветление: Мотоко Иши, японски пионер в света на осветителния дизайн и дъщеря й Акари-Лиса Ишии, известен парижки дизайнер.
Ако Япония 2018 има за цел да предостави нов начин за разбиране на разнообразното представяне на красотата в японската култура и естетическата чувствителност, която живее в нея, тази артистична инсталация на Айфеловата кула със сигурност ще я реализира


Изложбата използва лазерни проектори Panasonic с висока яркост PT-RZ21K като част от грандиозния спектакъл. Погледнете зад сцената, за да видите как е направено.
Илюминациите на Айфеловата кула, символ на Париж и Франция, остават мощен артистичен жест по време на събития с международен обхват, активно подкрепени от най-висшите власти (Парижкият град, Министерството на външните работи или дори Президентството на Френската република ... ).
Изображенията върху структурата на Айфеловата кула изразяват красотата на Япония, създавайки светлинна-художествена творба, която обвива кулата с образи на японската култура на тази парижка забележителност.
Въз основа на оригинален сценарий е създаден оригинален саундтрак за темата на Япония, който увеличава синергията между светлината и звука.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн