Продуктов каталогВизуалните решения на Christie захранват зрелищно светлинно водно шоу в Китай.

29 Юни 2018 г.
Christie визуални решения захранват грандиозното светлинно водно танцово шоу в Нанху парк, Божу, Китай.
Световното и водно танцово шоу Нанху парк съчетава музика, водни танци, пълноцветен лазер, 3D изображения и фойерверки. Завладяващото съдържание подчертава цветната история на града и неговите стремежи за бъдещето.
Шоуто е част от усилията на местното правителство да помогне за стимулиране на икономическия растеж на града. Божу е признат за столица на индустрията с китайски лечебни растения.
Wincomm Technology избра решения на Christie за този амбициозен проект, изискващ щателно планиране. Водното „платно“ е с дължина 180 метра и е с височина 40 метра. Осем мултимедийни проектора Christie CP2230 3DLP® бяха избрани за прожекциите на водния екран, благодарение на тяхната висока яркост и надеждност."За нас е чест да участваме в това масивно светлинно и звуково шоу в Божу", коментира Тони Чен, генерален мениджър на Wincomn Technology.
"Решихме, че големите мултимедийни проектори на Christie са най-подходящи за този проект, тъй като са надеждни, лесни за инсталиране и могат да осигурят ултра-ярки и висококачествени изображения за зрелищна визуална презентация".
За да осигурят идеална прожекция, незвисима от времето, осемте мултимедийни проектора са инсталирани в специално изградено помещение в средата на езерото. Това доведе до не малко предизвикателства, включително транспортирането на оборудването, инсталацията и окабеляването.
Wincomm и Christie са дългосрочни партньори и приемат предизвикателствата по такива мащабни проекти.
„Големият опит на Christie в киноиндустрията ни осигури технологични възможности и задълбочено разбиране на развлекателния бизнес,“ обяснява Браян Боейм, Изпълнителен директор, Глобални продажби и бизнес развитие, Забавления в Christie.
„Чудесно е да се види Wincomn използват решенията на Christie по иновативен начин в мащабни проектир като този, който кара посетителите да си припомнят миналото и да погледнат към бъдещето през завладяващите визуализации.“


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн