Продуктов каталогИнтерактивна бяла дъска DualBoard 1279

  бр.  

Цена: 1383 лв

код: DB1279

Интерактивната бяла дъска DualBoard 1279 се отличава с изключителна надежност и стабилна работа при високи натоварвания. Електромагнитната технология не се влияе от пряка светлина, силни шумове, вибрации и други неблагоприятни условия на средата, запазвайки високо ниво на прецизност и точност. 
Устойчивата повърхност позволява употребата й с борд маркери, когато не се използва в интерактивен режим, като на практика тя изцяло заменя бялата дъска в класната стая.
Многократно награждаваният интерактивен софтуер Workspace® v.10, който включва интуитивни инструкции за преподавателите, стотици снимки и ресурси за създаване на интерактивни презентации, подготовка на тестове и пакет от лесни за употреба флаш анимации, се обновява и допълва постоянно, за да съответства на развитието на съвременните комуникации и технологии. С него лесно могат да се нанасят или подчертават коментари и забележки върху презентация или документ, създадени с друга програма, като в последствие дава възможност да се отпечатат или изпратят по електронната поща уроците заедно с нанесените бележки по тях на учениците, които отсъстват.
Безплатното мобилно приложение Workspace Connect позволява дъската да се управлява от всяко място в стаята посредством обикновен таблет или смартфон.
Другите предимства на интерактивната дъска ключват прецизно разпознаване на ръкописен текст, възможност за работа на двама потребителя едновременно с включените в комплектацията 2 писалки, разнообразие във възможностите за монтаж (скоби за окачване на стена, стенд на колелца за мобилност или комбинирани стойки с рамо за проектора), възможност за поръчка на опционален безжичен модул за връзка с компютъра.

 

 Детайлно описание: PDF документ 220.62KB

Технология: Електромагнитна
Размер, формат: 79" диагонал, 4:3
Работна площ: 173,5 х 134 см.
Резолюция: 4 096 точки (линии) на инч вътрешна, изходна на 1,000 линии на инч (394 линии на сm); 46 500 X 62 000
Скорост на проследяване: 250 инча/секунда 
(Обозначава скоростта, с която се отразяват нанесени на ръка корекции – графики, чертежи, забележки)
Интерфейси: сериен (RS-232) и USB, Wireless RF - опция
Драйвери: Windows (7/8/10), Max OS X и Linux
Стандартни аксесоари: 2 малки презареждаеми писалки, зарядно устройство за писалките, комплект за монтаж на стена, Workspace софтуер.
Опции и консумативи: - Безжичен RF модул с USB приемник
- Система за зареждане на писалки (включва захранващ кабел или зарядно устройство, 2 писалки, комплект за закрепване към DualBoard)
- Стенд или комбинирана стойка с рамо за проектор;
Тегло: 22.7 кг.
Гаранция: 24 месеца
Наличност: НА СКЛАД


ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ

Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:

назад

XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн