Продуктов каталогМултимедийни проектори Panasonic и Christie в музей на National Geographic във Вашингтон

05 Октомври 2018 г.
Посетителите на музея на National Geographic във Вашингтон могат да изследват виртуално Ерусалим в нова изложба "Гробницата на Христос: Църквата на Божия гроб". Electrosonic бе избрана от Creative Group на Falcon, за да помогне за създаването на поразително 3D изживяване за National Geographic Society, което включва редица новаторски технологични решения, често срещани в тематичните атракции.
Посетителите купуват билети за "Гробницата на Христос" и следват разказ с няколко последователни сцени. "Това не е типична изложба за разглеждане, а уникално поетапно пътешествие през историята на църквата с прогресивно сложни шоу елементи на всеки етап. Electrosonic интегрира и програмира различни форми на прожектиране и представяне, за безпроблемен преход през всеки етап, достигайки кулминация в потапящия 3D холограмен театър ", каза Амблър.


Посетителите започват да се ориентират в линията на опашката, където мониторите показват встъпително видео за възстановяването на църквата. Те виждат местоположението си в Стария град на Йерусалим и откриват как посещението им в музея се пресича с възстановяването, архитектурата, историята, технологиите, науката и вярата.
Тогава вратите се отварят, за да покажат проекционна маса и гигантски падащ екран, на който подробно се описва географията на църковната сграда. Екранът се издига и посетителите се разхождат през базар, водещ до 360 ° изглед към църковния двор, образуван от две перпендикулярни стени със супер графични изображения и две перпендикулярни стени с прожектирано съдържание. Видео водещ обяснява сложната архитектурна история на структурата.
След това двойните врати в двора се отворя към църквата. Триизмерният 3D "холодек" очаква посетителите като прожекции на стените и пода дават безпрецедентен поглед върху църквата. "Това е изключително 3D изживяване с резолюция повече от 10К", каза Амблър. Творческата група на Falcon цифрово пресъздаде църквата, използвайки сканирани данни с висока разделителна способност, заснети от екипа на National Geographic по време на възстановителния процес.

Посетителите минават покрай мозайките и арките към Свети Едикул(Божи гроб) под ротондата. Те се въртят около олтара, след което излитат и над града, за да видят еволюцията на църковния обект през вековете. Посетителите се връщат в Свети Едикул, където разглеждат външните и вътрешните камери, а в последната сцена получават въздушна гледна точка на церемонията за Великденския огън, където пламъците от хиляди свещи, държани от духовници и поклонници, обгръщат свещеното пространство.
Electrosonic използват HD дисплеи за видеото на опашката на изложението. Двойки проектори лазерни на Christie са инсталирани за прожекционната маса, падащия екран и високите перпендикулярни стени на двора, които действат като прожекционни повърхности. Electrosonic увеличава броя мултимедийни проектори за триизмерниото изживяване, обезпечено от седем лазерни проектора Panasonic Active 3D HD за 10-футовите високи стени и осем лазерни проектора Christie HD, които покриват пода. Изображенията от всичките 15 проектора са сглобени, за да създадат единна безпроблемна и потапяща среда за аудиторията. Мултимедийните сървъри 7thSense и медийните плейъри BrightSign излъчват съдържанието.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн