Продуктов каталог3D мапинг шоу върху фасадата на Национална галерия “Квадрат 500" с мултимедийни проектори Panasonic

12 Декември 2018 г.
В продължение на десет вечери, в работните дни от 10 до 21 декември 2018, във времето от 18:30 до 19:30 часа, управляващият орган на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ (ОПОС) провежда 3D видео мапинг кампания, която по атрактивен за аудиторията начин представя значимостта от мерките, изпълнявани по програмата.
Не пропускайте да се насладите на десет минутна съвременна прожекция, посветена на каузата за грижа за чистота на водите и опазване на биоразнообразието.Автор на идейния проект и изпълнител на продукцията е ЕлектрикМи ООД (Elektrick.me), екип от талантливи творци, които създават изключителени изживявания за забавления, реклама и събития. Elektrick.me са специализирани в създаването на уникални видео шоута, 3D картографиране и Motion graphics. Тяхното персонализирано съдържание за телевизионни, интернет, събития и рекламни продукции е предпочитано от много от водещите агенции в България. Техният опитен екип от режисьори, дизайнери, 3D аниматори, специалисти по Графики на движение и озвучители има способността да се справя бързо с всяка ситуация. Не се страхуват да изведат всеки проект извън това, което се смята за възможно, и да измислят нови техники, когато старите не вършат работа.
Техническото обезпечаване включва 2 мултимедийни проектора Panasonic, с висококачествени изображения и ниска цена на поддръжка в компактен корпус. Вградените функции за творчески възможности отговарят на нуждите от прожектиране на висококвалифицирани професионалисти.
Кампанията на ОПОС ще продължи с още две 3D видео мапинг анимации през пролетта на 2019.XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн