Полезно

Интерактивни дисплеи Newline TruTouch във фондация CIDEAL, Мадрид.

18 Януари 2021 г.
Интерактивни дисплеи Newline TruTouch във фондация CIDEAL, Мадрид.
CIDEAL е незвисима фондация, работеща в областта на разработка на сътрудничество от 1983 година. Въпреки, че офисите се намират в Мадрид, тя има постоянни централи и делегации в Латинска Америка, Карибите, Африка, Азия и Близкия изток.
Проектите, осъществявани от Фондацията, са насочени към подобряване на условията на живот на хората в най-неравностойно положение, защита на техните права, насърчаване на пълното равенство между мъжете и жените, както и насърчаване на участието на гражданите и върховенството на закона и устойчиво развитие в околната среда.
Newline RS+ предлага на CIDEAL възможността за провеждане на срещи членове между испанския екип и тези, които са разположени в други страни чрез системата за видеоконференция.
Паралелно с проектите, които осъществява, CIDEAL работи и като учебен център, специализиран в международно сътрудничество. В тази рамка той полага усилия за обширна изследователска работа, публикува изследвания и публикации и провежда редовни курсове, семинари и симпозиуми.
За да се възползва максимално от двете измерения, практически и аналитични, Фондацията е инсталирала 65-инчовия модел Newline RS + в централата си. Този интерактивен дисплей е специално проектиран да насърчава сътрудничеството, както лично, така и дистанционно. Тази серия се отличава с лек и тънък дизайн, вграден компютър с операционна система Windows, интегрирани инструменти и персонализиран потребителски интерфейс.
Ползването на този интерактивен дисплей предлага на CIDEAL да провежда не само видеоконферентни срещи, а и информационни сесии, брейнсторминг и осигуряване на програми за обучение.
Newline предлага широка гама от интерактивни дисплеи, специално разработени за насърчаване на бизнес средата, независимо от сектора, към който принадлежат. Ако искате да научите повече за подробностите за всеки от тях, разгледайте страницата Интерактивни дисплеи Newline Interactive.


Полезно
Новини
Партньори