Полезно

University Business: 8 причини да изберете интерактивни дисплеи Optoma Creative Touch

13 Януари 2021 г.
University Business: 8 причини да изберете интерактивни дисплеи Optoma Creative Touch
Optoma знаят как да правят първокласни продукти и интерактивните дисплеи Creative Touch потвърждават това правило.
Налични в размери 65”, 75” и 86”, интерактивните дисплеи предлагат смайваща 4K UHD резолюция, лесни за употреба инструменти за анотации и широки функции за свъзване. Всичкоо това спомага за изключително преподаване, споделяне и взаимодействие в традиционни, хибридни и дистанционни обучения и срещи.
С безпроблемно свързване към стандартни уеб камери, серията Creative Touch е лесна за инсталация, интуитивна за използване и е достъпно решение за предизвикателствата в модерното образование.

Всичко, от което се нуждаете за взаимодействие и сътрудничество
Използвайте креативност в сътрудничеството, използвайки безплатното приложение TapCast на Optoma. То позволява на презентатора и на аудиторията му да работят заедно, като споделят изображенията на екраните си, докумети, изображения и видео от своите Android, iOS, Windows, macOS или Chrome устройства, без необходимост от допълнителен хардуер.
TapCast може също да бъде дублиран на всяко друго Optoma решение за визуализация, като втори интерактивен дисплей, мултимедиен проектор, или LED дисплей, без допълнително окабеляване . Това е от изключителна полза, ако ползвате много голямо помещение и е необходимо едно и също изображение на повече от един дисплей.
Лесните за употреба тъч екрани правят ученето по-забавно с вградените инструменти за сътрудничество, като например този за гласуване, с който презентаторите могат да получат мигновено ценна обратна връзка.

Повишено възприемане
Благодарение на ярките, устойчив на пръстови отпечатъци екрани с ултра тънки рамки, стъклото без отблясъци, 178 градуса ъгъл на виждане, и TUV сертификацията за ниски нива на синя светлина и работа без трептене, интерактивните дисплеи Optoma позволяват на обучаваните да виждат съдържанието от всяка точка на помещението.

Многозадачен режим
Превърнете дисплея си в основно многозадачно устройство и визуализирайте две приложения едновременно с многозадачния режим. Потребителите могат също да използват облачни пространства, да разглеждат, създават, проименуват, копират, преместват и изтриват файлове чрез файловия мениджър на Optoma. OfficeSuite позволява на потребителите да преглеждат, редактират и създават документи на Word, Excel и PowerPoint, а също и операции с PDF файлове.

Лесно свързване
Презентаторите лесно могат да се свържат с дисплеите от серия 3 чрез HDMI и USB портовете на предния панел. За безжична връзка приложението Optoma TapCast позволява на до 4 потребителя да споделят изображението на екраните си, документи, снимки и видео по едно и също време от своите iOS, macOS, Chrome, или Android устройства.
Предлагат се и множество допълнителни аксесоари: WiFi за безжично свързване, стойка за стена с VESA планки за mini PC, удобна мобилна стойка, гъвкаво използване като бяла дъска и PC модули.Запис на уроци, или презентации
Искате да упражнявате своите презентации, или лекции? Няма проблем! Дисплеите Creative Touch имат функция за видео запис, позволяваща на преподавателите да записват уроците си, докато ги подготвят и дори да ги преглеждат след представянето им.

Спокойствие
За много образователни институции сигурността на вътрешната мрежа е от изключително значение. Със свързването към LAN мрежа училището може да бъде сигурно, че учениците нямат достъп до дисплея, или данните, без съответно разрешение.

Приложение за срещи Joan meeting
За класни стаи и пространства, приложението Joan meeting опростява организирането на срещи, за повишаване на ефективността и управлението на графика. То позволява на потребителите да синхронизират с популярни календари като iCal и Google, за да намерят и резервират виртуална зала за среши бързо и лесно.

Изключителна надеждност и гаранционни опции
Отлични опции за гаранция се предлагат изключително за образователния сектор, за повече информация, моля, свържете се с местния представител на Optoma.

Пазете дисплея чист
В момента чистотата е особено критична, затова е важно знаете как правилно да почиствате и дезинфектирате сензорния си интерактовен дисплей, без да го повредите. Инструкциите на Optoma можете да видите и разпечатате от блога на Optoma.


Полезно
Новини
Партньори