Продуктов каталог
ASK Proxima


 Експертите по решения за образованието препоръчват проекторите на ASK Proxima.

65-тото изложение за оборудване за образованието стратира скоро и ASK ще представи пред експертите последните си серии проектори C3, S3 и US.

ASK C3 дава енергия на образователните презентации

Новата серия за бизнес и образование ASK C3 използва 3LCD технология на дисплея, 2700-3200 лумена яркост диапазон, XGA-WXGA номинална резолюция 3000:1 контраст, както и  1.2 оптично увеличение и ± 30 ° корекция на трапеца. Стандартна конфигурация и функции, красив дизайн ще завладеят сърцата и умовете на много хора. Също така се използват модерни технологии Philips ImageCare Energy Smart, спестяващи живота на лампата до 6000 часа, в сравнение с други проектори с 30-40% повече,което може значително да намали разходите на клиентите.

 

Конфигурацията интерфейси е проста и практична, с VGA, S-Video, Video и RS232 интерфейси, достатъчни за бизнес срещи и нуждите от връзка на потребителя за образование и обучение. C3 серията проектори за бизнес и образование е наследила уникалните функции Picture Split и Edge Blending.  Тези функции, предлагани обикновено при  висок клас прожекционни апарати позволяват комбиниране на няколко проектора без използването на външен сплитер, за да създадете голямо изображение. Новата серия поддържа цифрово увеличение, лесно да се получи ефект на по-прецизно фокусиране.По време на презентация можете да използвате дистанционното управление, за да изберете произволна част на екрана, която да увеличите, за да отговорите на поискано от аудиторията пояснение.

Цялостен ъпгрейд на новата късофокусна серия ASK S3.

ASK S3 е със заоблени дизайн, компактни размери 403 mm х 327 mm х 144 mm и тегло само 4,0 кг, без да е правен компромис с охлаждането, несъмнено ще донесе много удобства на преподаватели и бизнес презентатори.

Серията ASK S3 е оборудвана с мощен късофокусен обектив, с който прави 80 инча диагонал на изображението от разстояние само 75см. Корпусът е защитен от прах и е оборудван с мощна система за охлаждане и други средства, така че дори в разредения въздух на голяма надморска височина да работи стабилно.


ASK US – ултра късофокусна серия - стилен външен вид и прахозащитен обектив

Интерфейсите са скрити вътре в корпуса, дори ако са свързани множество кабели, той ще изглежда спретнато и подредено.

Защитният дизайн на обектива скъсява разстоянието между проектора и екрана, като се възползват от пространството интелигентно. Той пази обектива от проникването напрах, за да се предотврати неудобен проблем по поддръжка и удължава живота на обектива.

ASK US – ултра късофокусна серия също има функциите Picture Split и Edge Blending, поддържащ XGA и WXGA резолюции. С тяхна помощ автоматично се постигат големи изображения с няколко единици проектори без допълнително оборудване.

Късофокусният обектив позволява да се прожектира изображение до 80 "(по диагонал) в рамките на ограничено разстояние от само 0,5 m. Аудиторията ще може да се наслади на голямо изображение без сянка дори и в ограничени пространства.

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн