Продуктов каталог
Optoma EW400

 

PC Advisor: Optoma EW400: достъпен и привлекателен проектор за заседателни и учебни зали

Ако сте бизнес човек в движение и трябва да показвате презентации, тогава ще бъде удоволствие да разберете, че има десктоп проектори на пазара, които са паднали под ценовата бариера 2000 лв.

Един от тях е EW400 – най-новия Plug-and-play DLP проектор на Optoma, който успява да съчетае стил с практичност и множество възможности за свързване, включително USB конектор за PC, което може да се използва за функция дистанционна мишка, отделен вход за USB флаш памети, клавиатура и мини Wi-Fi донгъл. Има също така и Mini-USB вход за дисплей. В допълнение, има HDMI, RS-232, VGA изход, 2x VGA входа, композитно видео, RJ45 за Ethernet връзки, както и набор от 3.5мм аудио жак и вход за микрофон.


Тежък само 2,04 кг и с компактни размери 288 х 220 х 86 мм, той може да бъде фиксиран към статив или поставен на равна повърхност с ± 40 градуса вертикален корекция на трапецовидното изкривяване.

Управлението на презентациите може да се извършва чрез PC, чрез малкото, но ефикасно дистанционното управление (което включва лазерна показалка), или ръчно чрез контролния панел зад лоста за мащабиране на EW400.


Ако имате няколко проектори, свързани към вашата мрежа, можете да ги управлявате едновременно, като изтеглите безплатия пакет Crestron Roomview.

Качеството на цветовете е ярко и светло, с 15,000:1 съотношение на контраста. Шест предварително зададени режими варират от Филм и sRGB до Презентация и Черна дъска и предлагат разнообразни настройки на контраста и яркостта.


Забележка - за да използвате пълните 6000 часа живот на лампата, EW400 трябва да работи постоянно в Eco режим с активирана функция на автоматично изключване.

http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/digital-home/3531479/optoma-ew400-projector-review/

XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн