Продуктов каталог
Optoma HD50

 

Optoma HD50 – най-добрият Full-HD проектор, който можете да вземете на цена под 2500лв.

24.10.2014г.

Optoma HD50 е Full-HD (1920 х 1080 резолюция) едночипов DLP проектор насочен към пазара за домашно кино и най-висок клас игри. Той предлага по-високи контраст яркост спрямо своя предшественик HD30.


Интерфейсите се състоят от два HDMI входа, поддържащи CEC контрол и MHL за смартфони, компонентен и композитен видео входове и VGA. Също така на разположение са 12 V тригер, RS232 и 3D синхронизация.

HD50 е 2D, но може да се използва с опционалната ZF2100 Active Shutter 3D система на Optoma, която се поръчва допълнително.Монтажът е сравнително прост. Има обектив с 1,5x ръчно увеличение и вертикално изместване на обектива, за да можете за подравнеите изображението с каквото и да е екран, който използвате, било то специализирано платно или бяла стена.

Веднъж позициониран и фокусиран можете да се възползвате от някоя от от добре преценените настройки; или ако предпочитате, да задълбаете по-дълбоко в различните инструменти за калибриране, включително цялостна RGB система за управление на цветовете.


Има  възможност да се повиши дълбочината на нивата на черното с помощта на Dynamic Black режим, който регулира мощността на лампата динамично, в зависимост от съдържанието на изображението. За съжаление, това също води до ускоряване на вентилатора за охлаждане на проектора по-шумно  от Eco режим по подразбиране. Това може да бъде разсейващо, в зависимост от това колко близо седите до проектора.

Цветовата точност е страхотна, с наситено червено и жизнено синьо. Неоново осветените улични сцени в Total Recall от на Blu-Ray изглеждахе сензационно.

HD изображенията са изключително подробни, което правиOptoma HD50 идеален партньор за цифрова телевизия, Blu-Ray плеър или последно поколение конзола за игри.

 

Пълното ревю можете да видите тук: http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/digital-home/3582463/optoma-hd50-review/?tab=verdictTab#top

Продукта можете да разгледате и поръчате тук: 

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн