Продуктов каталог
Biggest Gaming Festival

 
Наградите за игри вдъхновяват геймърите

Запалените геймъри ще бъдат вдъхновени след наградите за игри на Британската академия, а с усъвършенстваните графики, демонстрирани от победителите, никога не е имало по-добро време за инсталиране на система за домашно забавление – това е мнението на всепризнатия специалист за проектори Optoma;.

Геймърите търсят, още по-поглъщащо изживяване в техните игри. Това може да бъде постигнато, когато играта изпълва полето на видимост - едно от основните предимства на използването на проектор вместо телевизор.

Optoma ще присъства Biggest Gaming Festival във Великобритания, Insomnia 51, в Ricoh Arena, Coventry през Великденските празници (19-21 април). По време на събитието Optoma ще подкрепя Team Dignitas - международен отбор по е-спортове по време на събитието, който ще участва в игрите с проектор Optoma HD131Xe. Това Full 1080p 3D проектор, с мощни вградени високоговорители, възпроизвежда светли ярки цветове, благодарение на своята 2500-лумена яркост.

Пълният текст на съобщението е в прикачения файл.


 
XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн