Продуктов каталог
Optoma HD26
 Live for films: Optoma HD26 е чудесен за първи проектор за домашно кино, който може да ползвате в хола си.

След като вече тествах Optoma HD50 – идеален за домашно кино в специално помвщение, реших да опитам и Optoma HD26. Това модел за домашно забавление, проектиран за ползване в хол, без да затъмнявате околното осветление.

Както и при предходния проектор, за HD26 е лесно да се използва направо след изваждане от кашона. Свържете го с блу-рей плеър и / или конзолата и сте готови. За разлика от HD50, който няма изходен звуков сигнал и трябва да се използва с блу-рей плеър с аудио изход, HD26 има вграден аудио изход плюс вградени високоговорители. Определено plug in and play проектор.


При HD26 качеството на картината беше страхотно. Красиви и отчетливи изображения с приемлови черни тонове и добър контраст. Лампата е много ярка, така че се излъчвава добра картина през деня и с включено осветление в стаята. Все пак, това не означава, черните тонове  са толкова дълбоки и тъмни като тези на HD50 и цветовете са малко заглушени. Въпреки това, можете да промените настройките, за да получите най-добрата картина за стаята си. Боравене Възпроизвеждането на движение работи добре, без размазване по време на екшън сцени, и проекторът приема източници с висока разделителна способност при 24 кадъра в секунда, за да покаже филми, както е искал режисьорът.

Имаше лека пикселизация време някои филмови сцени. Те се наблюдават предимно в сцени с ярки изображения CG (гледахме 300: Възходът на една империя на блу-рей, когато го забелязахме). Отново, с промяна на настройките на цвета, яркостта и т.н. този проблем се решава.

 

Пълният текст на ревюто можете да видите тук: http://www.liveforfilms.com/2014/10/31/tech-review-optoma-hd26-projector/XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн