Продуктов каталог
Optoma EH415


Business Computing World дава 4 от 5 звезди за Optoma EH415

Проектиран за днешния дигитален свят, новият модел на Optoma е насочена към бизнеса в частност. С високите си спецификации, белият EH415 е сравнително компактен, но здрав проектор, който има функции и производителност сходни с по-големи инсталационни модели, което го прави един универсален избор за висококачествени изображения в заседателните зали.

EH415 е с яркост 4,200 ANSI и с приемливо тегло от 3,4кг. Това го прави практичен за пренасяне между срещи, особено с включената в комплекта мека чанта

Функцията за намаляване на яркостта на лампата Eco+ дава 12000:1 контраст и впечатляващите 7000 часа живот на лампата. Високият контраст прави EH415 идеален за приложения с големи екрани, а смяната на лампата от към горния капак е много лесна, дори при инсталация на стойка за таван.

Optoma EH415 има вертикално оптично изместване на изображението +20% и 1.6х зум с помощта на които може да се инсталира в изградени помещения, където гъвкавостта е от съществено значение. Проекторът може да направи изображение с диагонал 100 инча от разстояние между 2,88 и 4,60м.

Този Full HD 1080p проектор има множество режими на дисплея, което го прави подходящ за гледане на филми, прожектиране на Powerpoint презентации или дори гледане на рентгенови снимки и сканиране по време на медицинско обучение чрез режим на DICOM симулация. Тя работи с почти всеки източник, включително и Bluray 3D плейъри, 3D телевизионни сигнали като Sky3D, най-новите конзоли за видеоигри, както и 3D източници от компютри за професионален дизайн и приложения за моделиране.

За любителите на кабели са на разположение множество интерфейси: HDMI v1.4a, DisplayPort, x2 VGA-in, VGA-out, composite video, S-Video, audio-in, RCA audio-in, audio-out, 12V trigger, RS-232C, RJ45 и USB-B. Безжичен VGA модул е опция.

Проекторът е съвместим с множество системи за контрол използвайки RS232 или LAN включително Crestron, PJ-Link и Telnet. Това позволява на ИТ мениджърите да наблюдават, управляват и контролират проектора (и 250 други проектори) чрез сървър

Ревюто: http://www.businesscomputingworld.co.uk/review-optoma-eh415/

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн