Продуктов каталог
Optoma EH415


Business Computing World дава 4 от 5 звезди за Optoma EH415

Проектиран за днешния дигитален свят, новият модел на Optoma е насочена към бизнеса в частност. С високите си спецификации, белият EH415 е сравнително компактен, но здрав проектор, който има функции и производителност сходни с по-големи инсталационни модели, което го прави един универсален избор за висококачествени изображения в заседателните зали.

EH415 е с яркост 4,200 ANSI и с приемливо тегло от 3,4кг. Това го прави практичен за пренасяне между срещи, особено с включената в комплекта мека чанта

Функцията за намаляване на яркостта на лампата Eco+ дава 12000:1 контраст и впечатляващите 7000 часа живот на лампата. Високият контраст прави EH415 идеален за приложения с големи екрани, а смяната на лампата от към горния капак е много лесна, дори при инсталация на стойка за таван.

Optoma EH415 има вертикално оптично изместване на изображението +20% и 1.6х зум с помощта на които може да се инсталира в изградени помещения, където гъвкавостта е от съществено значение. Проекторът може да направи изображение с диагонал 100 инча от разстояние между 2,88 и 4,60м.

Този Full HD 1080p проектор има множество режими на дисплея, което го прави подходящ за гледане на филми, прожектиране на Powerpoint презентации или дори гледане на рентгенови снимки и сканиране по време на медицинско обучение чрез режим на DICOM симулация. Тя работи с почти всеки източник, включително и Bluray 3D плейъри, 3D телевизионни сигнали като Sky3D, най-новите конзоли за видеоигри, както и 3D източници от компютри за професионален дизайн и приложения за моделиране.

За любителите на кабели са на разположение множество интерфейси: HDMI v1.4a, DisplayPort, x2 VGA-in, VGA-out, composite video, S-Video, audio-in, RCA audio-in, audio-out, 12V trigger, RS-232C, RJ45 и USB-B. Безжичен VGA модул е опция.

Проекторът е съвместим с множество системи за контрол използвайки RS232 или LAN включително Crestron, PJ-Link и Telnet. Това позволява на ИТ мениджърите да наблюдават, управляват и контролират проектора (и 250 други проектори) чрез сървър

Ревюто: http://www.businesscomputingworld.co.uk/review-optoma-eh415/

XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн