Продуктов каталог
Optoma ML1500

 Optoma ML1500 е ултра-преносим DLP LED проектор за често пътуващи хора, които искат да намалят багажа си и все пак да са в състояние да се представят по време на среща.

ML1500_2.jpg

Optoma ML1500 е проектиран да запълни нишата между Пико мини проекторите, които се побират в дланта ви, и по-големите традиционните модели. Той е ясно предназначен за мениджърите в движение, които искат да пътуват с лек багаж.

Той тежи само 1.4 кг и е комплектован с елегантен калъф, който ще се вмести в куфарче или сак. Той също така изглежда много стилен, със заоблен изтъняващ дизайн в гладко черно и сребристо с размери 270 х 170 х 48 мм.

Optoma-ML1500.jpg

Настройкте му са бързи - няма обемист захранващ кабел и може да стратира в рамките на секунди, благодарение на безламповата LED технология, която не изисква предварително загряване при пускане и охлаждане преди изключване.

Предхождащият го модел Optoma ML1000 беше обявен за по ярък за аналогичните модели с лампа със своята LED яркост от 1000 ANSI lumem и Optoma е увеличил тази спецификация до 1500 ANSI лумена в ML1500, за да се подобрят презентациите в по-малко от затъмнени условия.

Това в което Optoma ML1500 наистина блести са интерфейсите. Освен очакваните VGA, composite video и 3.5 mm audio in, той има 2 USB-A порта за флаш памети; плюс слот за SD card, Micro-USB и HDMI.

Optoma-ML1000-LED-Beamer-Anschlüsse-1500x596.jpg

Автоматичната система за корекция на трапеца ви помага точно да изравните изображението. Проекторът прожектира от разстояние 0.52–3.00м, като размера на изображението е до 100 инча. Optoma ML1500 е ‘HD-Ready’ с присъщата си резолюция 1280 x 800 пиксела (WXGA).

ml1500 1.PNG

ML1500 има и няколко възможности за управление. Включеното в комплекта дистанционно управление е малко и компактно в сравнение с тъч пад интерфейса на горната повърхност на проектора, което позволява бързо обхождане на менютата. Допълнителен мини Wi-Fi донгъл може да бъде закупен и включен чрез USB порт, за да покажете безжично материал от Windows PC, Mac или мобилно устройство.

optoma_ml1500_back_web.jpg ml1500 4.PNG

С инсталирания донгъл можете да се възползвате от безплатни Wi - Fi - Doc App за IOS и Android телефони и таблети да представяте документи и снимки . Проекторът ще прочетете Microsoft Office и PDF файлове , което може да намали необходимостта от ползване на лаптопи , когато сте на място при клиенти.

ml1000wifidoc.jpg

Качеството на звука никога няма да бъде основна грижа при проекторите, но ние открихме , че гласовият коментар е по-важен , отколкото при повечето проектор от този клас . Ако възнамерявате да използвате ML1500 за гледане на филми или свързване към видеоигри тогава външно аудио винаги ще бъде за предпочитане , разбира се пред вграденото стерео 3 W на проектора , но със сигурност това е голямо подобрение на обичайно интегрираното аудио в други модели.

ml1500 2.PNG

Що се отнася до качеството на изображението, допълнително LED осветяване означава, че цветовете може да се открояват много по- ярко на по-голямо разстояние и това високо оценено в по-ярко осветени стаи . Все пак , въпреки че степента на точност също е подобрена , черното има отчетливо по-сив тон и филмовите нюанси склонни да се изместват към червения край на спектъра .

ml1500 3.PNG

 

 

 

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн