Продуктов каталог
The Digital Fix

 

The Digital Fix
 
даде на Optoma HD36

 9 от 10 точки!

21.09.2014

 

Проекторът е идеалният ъпгрейд за домашно кино - най-близкото усешане като на истински кино в собствената ви къща. Размерите на изображението са доста нд тези на телевизори с еквивалентна цена.

Optoma HD36 е 1080p HD 3D DLP проектор, който е категорично в бюджетния край на пазара. Цената му на дребно е наравно с някои от най-евтините 55-60 инчови LCD монитори в момента на пазара. Ние тествахме на 100-инчов екран (което изисква проекторът да бъде разположен на разстояние малко над единайсет фута – 3,35м).


HD36 е внушителен звяр. Той е по-голям от очакванията, но също е изненадващо лек. Монтаж му е много лесен с двете регулируеми крачета и резба за монтаж на стойка на тавана и има автоматична и ръчна корекция на трапеца, за позициониране. Първоначалните ни тестове бяха чрез Chromecast донгъл и с вградения USB интерфейс със захранване на проектора имахме нужда само от 1 кабел за включване.


Вграденият 30W говорител е по-добър от очакваното, но все още има изкривяване в по-големи обеми, така че наистина е подходящ за употреба, ако няма други възможности за звук.

Загряването отнема само 20 секунди и проекторът е готов за работа. Вентилаторът (използван за охлаждане на лампата) не е тих, но не е и най-шумният, който сме чували при други проектори.

Филмът Frozen ни даде шанс за „с един куршум два заека” – да изпитаме способността на прожекционния апарат да се справи с по-лек материал и да го тестваме в несъвършени условия на осветеност. В първоначалното нощно време гледане на филма изглеждаше зашеметяващо – анимацията от идеален цифров източник изглеждаше красиво. След това гледахме през деня с много околно осветление. Дори и така високата яркост не посволяваше нищо да се загуби, освен дълбокото черно. Представянето беше впечатляващо.

 Цялото ревю можете да видите тук: 

Продукта можете да разгледате и поръчате тук: 

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн