Продуктов каталог
The Digital Fix

 

The Digital Fix
 
даде на Optoma HD36

 9 от 10 точки!

21.09.2014

 

Проекторът е идеалният ъпгрейд за домашно кино - най-близкото усешане като на истински кино в собствената ви къща. Размерите на изображението са доста нд тези на телевизори с еквивалентна цена.

Optoma HD36 е 1080p HD 3D DLP проектор, който е категорично в бюджетния край на пазара. Цената му на дребно е наравно с някои от най-евтините 55-60 инчови LCD монитори в момента на пазара. Ние тествахме на 100-инчов екран (което изисква проекторът да бъде разположен на разстояние малко над единайсет фута – 3,35м).


HD36 е внушителен звяр. Той е по-голям от очакванията, но също е изненадващо лек. Монтаж му е много лесен с двете регулируеми крачета и резба за монтаж на стойка на тавана и има автоматична и ръчна корекция на трапеца, за позициониране. Първоначалните ни тестове бяха чрез Chromecast донгъл и с вградения USB интерфейс със захранване на проектора имахме нужда само от 1 кабел за включване.


Вграденият 30W говорител е по-добър от очакваното, но все още има изкривяване в по-големи обеми, така че наистина е подходящ за употреба, ако няма други възможности за звук.

Загряването отнема само 20 секунди и проекторът е готов за работа. Вентилаторът (използван за охлаждане на лампата) не е тих, но не е и най-шумният, който сме чували при други проектори.

Филмът Frozen ни даде шанс за „с един куршум два заека” – да изпитаме способността на прожекционния апарат да се справи с по-лек материал и да го тестваме в несъвършени условия на осветеност. В първоначалното нощно време гледане на филма изглеждаше зашеметяващо – анимацията от идеален цифров източник изглеждаше красиво. След това гледахме през деня с много околно осветление. Дори и така високата яркост не посволяваше нищо да се загуби, освен дълбокото черно. Представянето беше впечатляващо.

 Цялото ревю можете да видите тук: 

Продукта можете да разгледате и поръчате тук: 

XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн