Продуктов каталог
Optoma W316

PC Advisor: Optoma W316 - лесен за използване проектор, насочен към малките предприятия и училища, със забележително добра цена.

Първото предимство е, че яркостта 3400 ANSI лумена означава, че вашите презентации и уроци ще изглеждат прекрасни, дори в помещения, където има изобилие от източници на светлина. Ако можете да намалите осветлението, това очевидно ще доведе до увеличаване на качеството на изображението, но Optoma W316 със сигурност е модел, който може да работи много добре и на дневна светлина.

DLP моделите обикновено имат щедри съотношения на контраста, въпреки че подозираме, че 15000:1 контраст на Optoma W316 е повече от щедър. Но докато този показател може да е преувеличен, моделът предлага много добра дълбочина на цвета. Детайлното видео вероятно ще се възползва от по-добри тонове на кожата, но сенките са изключително ярки и яснотата на изображението означава, че презентациите ще изглеждат великолепни.

Проекторът може да прожектира 3D. Ще имате нужда от допълнителни аксесоари - 3D очилано е хубаво да видим, че повечето проектори вече предлагат 3D. Няма вградена безжична връзка, но можете да използвате безжичния адаптер Optoma WPS Dongleза да прожектирате от лаптоп, компютър и мобилни устройства без кабелна връзка.
 

Проекторът може да бъде изключен много бързо (ние отчетохме осем секунди) и дори може да се включи отново почти мигновено, ако случайно е изключен по грешка. Животът на лампата е много добрър и с внимателно ползване на проектора може да достигне над 10000 часа. Нивото на шум 29 db е прага от 30 db, което го прави сравнително дискретен, независимо размерите му.

Пълният текст на ревюто можете да видите тук:

Продукта можете да рзгледате и поръчате тук:   

XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн