Продуктов каталог
Optoma W316

PC Advisor: Optoma W316 - лесен за използване проектор, насочен към малките предприятия и училища, със забележително добра цена.

Първото предимство е, че яркостта 3400 ANSI лумена означава, че вашите презентации и уроци ще изглеждат прекрасни, дори в помещения, където има изобилие от източници на светлина. Ако можете да намалите осветлението, това очевидно ще доведе до увеличаване на качеството на изображението, но Optoma W316 със сигурност е модел, който може да работи много добре и на дневна светлина.

DLP моделите обикновено имат щедри съотношения на контраста, въпреки че подозираме, че 15000:1 контраст на Optoma W316 е повече от щедър. Но докато този показател може да е преувеличен, моделът предлага много добра дълбочина на цвета. Детайлното видео вероятно ще се възползва от по-добри тонове на кожата, но сенките са изключително ярки и яснотата на изображението означава, че презентациите ще изглеждат великолепни.

Проекторът може да прожектира 3D. Ще имате нужда от допълнителни аксесоари - 3D очилано е хубаво да видим, че повечето проектори вече предлагат 3D. Няма вградена безжична връзка, но можете да използвате безжичния адаптер Optoma WPS Dongleза да прожектирате от лаптоп, компютър и мобилни устройства без кабелна връзка.
 

Проекторът може да бъде изключен много бързо (ние отчетохме осем секунди) и дори може да се включи отново почти мигновено, ако случайно е изключен по грешка. Животът на лампата е много добрър и с внимателно ползване на проектора може да достигне над 10000 часа. Нивото на шум 29 db е прага от 30 db, което го прави сравнително дискретен, независимо размерите му.

Пълният текст на ревюто можете да видите тук:

Продукта можете да рзгледате и поръчате тук:   

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн