Продуктов каталог
Optoma ProScene


ProScene решенията на Optoma за лесно стакване са най-удобният начин за увеличаване на яркостта на изображението до 12 000 Лумена WXGA, или до 10 000 лумена XGA за наистина впечатляващи изображения на видео съдържание и снимки. Моделите на Optoma EW865 и Optoma EX855 комбинирани с опционалния Geo модул постигат невероятно ярки изображения с единствена лампа, докато автоматично почистващият се филтър предотвратява проникването на прах и замърсявания, които да засегнат системата, осигурявайки оптимално качество на изображението с минимална поддръжка. Повече информация за решенията Optoma ProScene ще намерите тук:

Видео за Optoma ProScene решения за стакване: 
 

Паралелна инсталация

Уникалният дизайн на EW865 и EX855 ProScene прожекторите им позволява да бъдат инсталирани в конфигурация един до друг (паралелно).

Няма необходимост от подреждане рамки и е нужна само един-единствен GEO модул, което значително намалява сложността и инсталационните разходи за решение с 12000 Lumen.

 

 

Мрежово (LAN) управление

Всички сигнални процесори Optoma могат да бъдат управлявани посредством мрежа (LAN връзка), която ви осигурява пълен контрол на Вашия проект по всяко време. Най-мощните PC инструменти позволяват много функции да бъдат прецизирани с точност подпиксел за наистина забележителни резултати.

 

Какво е необходимо за лесно сткване? Обикновенно решенията със снаждане и изкривяване на изображението (blending and warping) са времеемки и сложни за конфигуриране, с много несъвместимости между решенията за снаждане и проектора. В Optoma нашият водещ екип за ProAV поддръжка е в готовност да помогне за Вашия цялостен проект – едновременно и графичните процесори и проекторите като единна система, за да сте сигурни, че Вашият проект работи по всяко време.

 
XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн