Продуктов каталог
Новият Optoma HD36

 

Optoma добави още един Full HD 1080p проектор за дома си гама. Новият HD36 съчетава висок клас изпълнение за домашно кино с ярки, живи визуализации и прожектира с висока разделителна способност, без затъмняване на осветлението.

 

Този Full 1080p 3D проектор с мощни високоговорители, вертикално изместване на обектива и 3000 ANSI лумена е идеален за гледане на телевизионни предавания, спорт и филми или за екшън игри на огромен екран по всяко време на деня.

 

Ръководителят на продуктовия маркетинг на Оптома, Джъстин Холс, заяви:

"Новият HD36 със своя елегантен матово черен дизайн е един от редица проектори, които ние пуснахме през 2014 г., за да донесе най-добрите изживявания от големия екран направо в дома."

 

Лесно свързване

HDMI и DVI входове са огромна полза на HD36. Blu-рей плейъри, цифрови телевизионни декодери или игрови конзоли могат лесно да бъдат свързани чрез HDMI. Наред с други стандартни видео входове, DVI и VGA портове също могат да бъдат полезни на геймърите за свързване с лаптоп или PC.

 

Лесна инсталация

Стилното черно покритие допълва всеки интериор и неговото 1.5x увеличение, заедно с вертикално отместване на обектива гарантират голям набор от възможности за разположение. Това го прави по-лесен за инсталация, позволява по-широк избор на размера на екрана и прави HD36 перфектният вариант за вкъщи.

 

USB-Power

Входът за USB-Power може да се използва за захранване на HDMI донгъл, като например Google Chromecast или Optoma WHD200 безжично HDMI устройство.

 

24 кадъра в секунда

Повечето филми са заснети на 24 кадъра в секунда (FPS). За да се запази чистотата на оригиналното изображение, HD36 може да приеме източници с висока разделителна способност при 24 кадъра в секунда за показване на филми, точно както режисьора е предвидил.


XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн