Продуктов каталог
Новият Optoma HD36

 

Optoma добави още един Full HD 1080p проектор за дома си гама. Новият HD36 съчетава висок клас изпълнение за домашно кино с ярки, живи визуализации и прожектира с висока разделителна способност, без затъмняване на осветлението.

 

Този Full 1080p 3D проектор с мощни високоговорители, вертикално изместване на обектива и 3000 ANSI лумена е идеален за гледане на телевизионни предавания, спорт и филми или за екшън игри на огромен екран по всяко време на деня.

 

Ръководителят на продуктовия маркетинг на Оптома, Джъстин Холс, заяви:

"Новият HD36 със своя елегантен матово черен дизайн е един от редица проектори, които ние пуснахме през 2014 г., за да донесе най-добрите изживявания от големия екран направо в дома."

 

Лесно свързване

HDMI и DVI входове са огромна полза на HD36. Blu-рей плейъри, цифрови телевизионни декодери или игрови конзоли могат лесно да бъдат свързани чрез HDMI. Наред с други стандартни видео входове, DVI и VGA портове също могат да бъдат полезни на геймърите за свързване с лаптоп или PC.

 

Лесна инсталация

Стилното черно покритие допълва всеки интериор и неговото 1.5x увеличение, заедно с вертикално отместване на обектива гарантират голям набор от възможности за разположение. Това го прави по-лесен за инсталация, позволява по-широк избор на размера на екрана и прави HD36 перфектният вариант за вкъщи.

 

USB-Power

Входът за USB-Power може да се използва за захранване на HDMI донгъл, като например Google Chromecast или Optoma WHD200 безжично HDMI устройство.

 

24 кадъра в секунда

Повечето филми са заснети на 24 кадъра в секунда (FPS). За да се запази чистотата на оригиналното изображение, HD36 може да приеме източници с висока разделителна способност при 24 кадъра в секунда за показване на филми, точно както режисьора е предвидил.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн